Η εταιρεία

Μετά από την συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίσεων & εξοπλισμένη με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία μας σχεδιάζει και δημιουργεί αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό καθώς και καθημερινό casual ρούχο.

Στόχος μας να δημιουργήσουμε για εσας την δική σας εμφάνιση σε ότι σχέδιο θέλετε ή να επιλέξετε από τα ήδη υπάρχον. Κάθε σχέδιο μπορεί να τροποποιηθεί για να αντικατοπτρίζει τα χρώματα της ομάδας σας καθώς και τα λογότυπα.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ένα νεόδμητο ιδιόκτητο κτίριο 1500τμ εύκολα προσβάσιμο από την Αττικό Οδό (έξοδος 6) και το προσωπικό είναι στην διαθεσή σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

SUBLIMATION

ao-khfisias-2018-phoenix-

Η εκτύπωση με θερμική εξάχνωση χρωστικών έχει γίνει μια δημοφιλής και ευέλικτη διαδικασία. Μια εικόνα τυπώνεται σε ένα χαρτί μεταφοράς το οποίο έρχεται σε επαφή με ύφασμα από πολυεστέρα με τη βοήθεια μιας πρέσας θερμότητας.

Υπό θερμότητα και πίεση, η στερεή χρωστική εξαχνώνεται και διαχέεται μέσα στο ύφασμα, με αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί πάνω στις ίνες του. Έτσι η εικόνα γίνεται μέρος του υποστρώματος.

Επικοινωνία

Δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπρόσωπος μας. Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.