Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας “Physioathens” Κηφισιά και Phoenixsport

 In ΝΕΑ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας “Physioathens” για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η συνεργασία αφορά στη φυσικοθεραπευτική κάλυψη (αποθεραπεία και αποκατάσταση) των παικτών της ανδρικής ομάδας του ΑΟΠ Κηφισιάς.

Ο team manager της Κηφισιάς Χρήστος Δημητρουλάκος αναφερόμενος στη συνεργασία με το “Physioathens” τόνισε: « Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την οργάνωση της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα. Πλέον έχουμε μαζί μας μία ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα φυσικοθεραπευτών, η οποία αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των αθλητών μας. Η αρτιότητα των φυσικοθεραπευτών και το σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας αποτελεί εγγύηση για μία εξαιρετική συνεργασία. Καλωσορίζουμε το Physioathens στην ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο Νάσος Κουτσουραδής, φυσικοθεραπευτής και ιδιοκτήτης του Physioathens, δήλωσε για τη συνεργασία: «Στόχος μας είναι η κορυφή! Διαθέτουμε το πάθος και τον επαγγελματισμό, ενώ ήδη οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έχουν δείξει τη διάθεσή τους για σκληρή δουλειά. Το Physioathens θα είναι δίπλα στην ομάδα, ώστε να εξασφαλίσει την υγεία των παικτών, την άριστη αποθεραπεία τους και την ταχύτερη δυνατή αποκατάστασή τους».

Σχετικά με το Physioathens:

To Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physioathens λειτουργεί στο Μαρούσι από το 2016. Ιδρυτής του είναι ο Νάσος Κουτσουραδής, πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής (ΑΤΕΙ), με μεταπτυχιακές σπουδές και πολυετή εμπειρία.

Φιλοσοφία του κέντρου είναι η ανθρωποκεντρική και εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενή και  η επιτάχυνση της θεραπείας μέσα από τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό σύγχρονου εξοπλισμού και βιοδιεγερτικών τεχνικών. Επίσης, η διάδοση του ευ ζην και του αθλητικού ιδεώδους, γεγονός που έχει ήδη αναγνωριστεί από πολλούς κορυφαίους Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές που το εμπιστεύονται για την προετοιμασία και αποκατάστασή τους.

Recent Posts
Επικοινωνία

Δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπρόσωπος μας. Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.